Therese Heramb (37) er ansatt som ny daglig leder, med tiltredelse 1. september. Therese kommer opprinnelig fra Elverum, men har bodd i Ringebu de ni siste årene. Hun har nå flyttet til Follebu, og gleder seg til å ta fatt på ny hverdag på Stavsplassen.

 

Therese Heramb eier og driver rideskolen Venavind AS, som ble startet 1. januar 2020, etter Thereses initiativ til rideundervisning i flere år i Gudbrandsdalen. Ukentlig er det 70 elever og deltagere innom hestesportsenteret, i en alder fra tre  til over 70 år, og om sommeren er det hundrevis av besøkende som enten er med på rideleir eller kommer innom på enkeltturer.

Venavind har 13 hester som brukes i den daglige driften, det være seg blant annet rideundervisning fra seks år og oppover, ponnipatruljen fra tre år og oppover, terapiridning, kjøring med hest og vogn, trening av hest, og fjellridning med rideleir og ridepakker av alle typer. Hestene har holdt til på Frya Hestesportsenter i Ringebu kommune i Gudbrandsdalen i vinterhalvåret. Om sommeren og høsten, tilbyr Venavind rideturer i fjellet i samarbeid med Spidsbergseter Resort Rondane på Venabygdsfjellet. Her får alle hestene nyte frisk fjelluft, og samtidig ta med gjester ut i det nydelige fjellandskapet.

 

Therese er utdannet Trener 1 ved Norges Rytterforbund, samt har Modul 1 av Rider in Balance. Som trener er hun energisk og ønsker å gi trygghet med hesten, samtidig som det skal være gøy og alle skal få oppleve mestring i omgang med hesten. Fysisk, så vel som psykisk grunntrening av både hest og rytter, samt rytterens innvirkning på hesten via sitsens balanse, vekt og hjelpere er alltid i fokus. Underviser opp til LA i både sprang og dressur. Therese reiser også rundt i Gudbrandsdalen og underviser.

 

Kristine Brustuen (30) er ansatt som ny arrangementsmedarbeider, og tiltrådte stillingen 19. juni. Kristine kommer fra Svingvoll, men har vært bosatt på Tretten de siste fem årene. Kristine har en bachelorgrad i Markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI og en bachelorgrad i Film- og fjernsynsvitenskap fra Høgskolen i Innlandet, avd. Lillehammer, og har ellers jobbet innenfor servicerelaterte yrker.

 

Kristine skal bidra til å skape økt synlighet rundt Stavsplassen SA og deres arrangementer, og ser fram til en spennende og variert arbeidshverdag videre.