Frivillig

Det trengs flinke folk til å arrangere musikkfestival, og vi på Stavsplassen er avhengig av god hjelp og frivillige. Som frivillig får du erfaring i hvordan man arrangerer en festival og selfølgelig belønning i dagspass, festivalpass eller inngang til Stavsmartn/martnsfesten, avhengig av hvor mye du jobber. Som frivillig er du er festivalens ansikt utad og er hjelpsom, vennlig, blid og løsningsorient av natur. Du må være fylt 18 år. 

 

Hva får du som frivillig?

En vakt er på ca 5 timer. Du kan jobber før, under eller etter festivalen, alt ettersom hva du ønsker å jobbe med. Du får en matbong til hver vakt som inkluderer drikke (ikke alkohol).

 

Jobber du 1 vakt kan du velge følgende;
  • 1 gratis dagspass lørdag
  • 1 gratis dagspass fredag
  • 1 gratis billett til Martnsfesten (begrenset antall billetter, førsteman til mølla)
  • 3 gratis helgepass til Stavsmartn
Jobber du 2 vakter kan du velge følgende;
  • Gratis festivalpass
  • 6 gratis helgepass til Stavsmartn

Arbeidsoppgaver under Stallringfestival

Oppsjau

Under oppsjau er du med å bygger festivalområde. Det innebærer å sette opp telt, bygge barer, sette ut benker, bord, rigge scene, sette opp gjerde etc. Opprigg vil foregå dagene før festivalen starter.

Barbudeie og bardreng

Å jobbe i bar innebærer å stå i kasse, tappe øl fra tappetårn, sjenke vin, cider og brus. Det er selvfølgelig viktig at du er blid, vennlig og effektiv.

Ryddesjauer

Det er viktig at festivalområdet er ryddig, rent og pent. Som ryddesjauer hjelper du til med å rydde vekk glass og søppel i konsertområdet.

Velkomst-dreng og budeie

Festivalgjestens første møte med festivalområdet. Som velkomstdreng/velkomstbudeie skal du ønske alle gjester velkommen og lede de i riktig retning til innsjekk. Du skal også sørge for at biler finner parkeringsplass, og at det ikke blir trafikkkaos ved innkjøringen til Stavsplassen.

Innsjekks-dreng og budeie

I innsjekk sjekker du billetter og bytter de inn til festivalbånd. Du selger også billeter til de som ikke har kjøpt billetter ennå. I tillegg svarer du på alle spørsmål gjesten måtte ha. Du er blid, vennlig og effektiv.

Artist-dreng og budeie

Artisten og bandets beste venn! Som artistdreng eller budeie skal du sørge for at backstageområde er ryddig, rent og pent og at artistene har det de trenger av mat, drikke og andre nyttigheter.

Nedsjau

Jobben er ikke over selv om festivalen går mot slutten. Det som har blitt rigget opp må naturligvis også rigges ned. Nedsjau skjer på søndag. 

SOME-hingst og hoppe

Er du en liten infuencer? Som SOME-hingst eller SOME-hoppe skaper du innhold til våre kanaler (Facebook og IG).

Stallvokter

Vi ønsker en trygg og god festival for alle og er derfor helt avhengig av gode vakter. Som stallvokter passer du på at alle har det bra, oppfører seg fint og bistår profesjonelle vakters behov.

Spiskammerset

Mat må man ha! I grillen har du ansvar for salg og tilbreding av mat. Det vil være hamurgere og pølser på menyen.

Vilkår

Når du har søkt om å være frivillig får du en bekreftelse på at vi har mottatt din søknad. Vi garanterer ikke at du får jobbe med det du ønsker, men tar kontakt hvis vi ønsker deg i en annen stilling. Vi sender ut tidsskjema i god tid før festivalen, men du får selv velge hvilken dag du jobber (fredag, lørdag, opprigg torsdag eller nedrigg søndag). Instrukser vil bli gitt på epost, og du får en kjapp opplæring før du går på vakt.

Alle som skal jobbe frivillig må møte opp til oppsatt tid, være edru på jobb og jobbe alle oppsatte timer. Hvis du ikke kan møte på vakt må du gi beskjed om dette i GOD tid før vakt. Møter du ikke på vakt blir du fakturert for det du har valgt som belønning (festivalpass, dagspass etc).

 

 

Lurer du på noe?

Send oss en melding!

10 + 10 =