Fredag 25. august går den tradisjonsrike convoyen fra Gausdal Landhandleri, Lillehammer, til 13 Truck Festival. I år følges igjen den vanlige ruta via Gausdal og Musdal.

 

25. – 27. august arrangeres 13 Truck Festival – et treff og en utstillingsarena for amerikanske og europeiske lastebiler, vaner og veteranbiler – på Stavsplassen.

Som alltid, innledes festivalen med convoy fra Gausdal Landhandleri, Lillehammer. Med midlertidig bru på plass på Tretten, går årets rute igjen via Gausdal og Musdal til Stavsplassen på Tretten.

 

Convoyen har avgang fredag 25. august fra Tretten til Gausdal Landhandleri, Lillehammer kl. 19:30, og fra Gausdal Landhandleri, Lillehammer, kl. 21:00.

OBS: På grunn av plassbegrensninger, er det ikke tillatt med tralle eller tilhengere i convoyen. Tilhengere kan parkeres hos Chromeshoppen i Tuterudveien 1 på Tretten. Tilhengere som skal benyttes til overnatting på treffet, kan parkeres på Stavsplassen før convoyen.

 

Convoyen er en tradisjon som setter stemningen for hele festivalen. En viktig del av denne tradisjonen, er tilskuerne, som år etter år møter opp langs ruta og heier fram alle sjåførene og kjøretøyene som deltar. Vi oppfordrer alle skuelystne til å møte opp langs veien og heie fram årets convoy!

 

Det er ikke bare convoyen som gjør det verdt å ta turen til 13 Truck Festival. Lørdag 26. august blir det blant annet auksjon i Hippodromen kl. 12:30 og Truckfest i Gutormshall kl. 20:00. Se hele programmet for festivalen her, og Facebook-arrangementet her.

 

Velkommen til convoy og 13 Truck Festival 2023!

 

Stavsplassen SA
Kongsvegen 1638
2635 Tretten