Velkommen til Auskjon i Hippodromen på Stavsplassen under 13 Truck Festival, lørdag 27. august

Hippodromen er fylt opp med auksjonsvarer og vi venter bare på deg.

Lørdag 27. august klokken 09:00 åpner hallen for besiktigelse av auksjonsvarer, fra klokken 11.30 åpner registreringen for budgivere. Her må du registrere deg med navn, adresse, telefonnummer og du får tildelt et budnummer som skal brukes under budgivingen. Dette nummeret gjelder for både del en og del to av auksjonen. Mer om dette under. Auksjonslista finner du i bunnen av dette innlegget.

Klokken 12.30 går første gjenstand under hammeren.

Vi har mange gjenstander som skal auksjoneres gjennom dagen, så auksjonen vil foregå på følgende måte.

– Alle gjenstander markert med grønn farge i auksjonslista vil ropes opp og auksjoneres bort på vanlig måte.

– Når auksjonarius er ferdig åpnes sekretariatet for betaling. Det vil være mulig å betale med kort, Vipps og kontant. Kontantbetaling er begrenset oppad til kroner 40.000,- ref, Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering, kapittel 2, §5.1

– For kjøretøyer med papirer vil salgsmelding fylles ut samtidig som oppgjøret finnes sted. Medbring BankID for salgsmelding.

Så fort auksjonarius er ferdig med å rope ut alle gjenstander markert med grønt i aukjsonslista starter del to av auksjonen.

– Paralellt med at oppgjør av varer som er kjøpt under første del av auksjonen finner sted, åpnes det for innlegging av bud på alle gjenstander som ikke er markert med grønt på auksjonslista. Disse budene legges inn i sekretariatet.

– Så fort oppgjør av første del av auksjonen er ferdig, starter auksjonen opp igjen for resterende gjenstander. Disse vil nå ropes opp med utgangsbud, og det vil være mulig å by som vanlig på disse. Om ingen bud mottas, selges de for utgangsbud.

– Tid for oppstart av del to av auksjonen vil kunngjøres over høyttaleranlegg. 

– Så fort del to av auksjonen er ferdig, vil sekretariatet åpne for mottak av betaling, på samme måte som tidligere på dagen.

Alle bud registreres i sekretariatet under auksjonens varighet. Alle bud er bindende.

Varer kan hentes umiddelbart etter at del to av auksjonen er ferdig. Tidspunkt vil bli annonsert.

Hippodromen åpner opp igjen for uthenting av varer søndag fra klokken 10.00 til 16.00

Hold deg oppdatert på arrangementet på Facebook ved å klikke her.

Her finner du Auksjonsliste – Auksjon 1

Denne bilen skal auksjoneres bort.